Wednesday, July 13, 2016

VELIKA LETNJA AKCIJA Online English ALIVE kurseva

VELIKA AKCIJA u toku leta!
IZUZETNO POVOLJNE PROMOTIVNE CENE, 50% NIŽE OD REGULARNIH, za online kurseve engleskog jezika po GSD metodi.
U potpunosti UŽIVO, kao da ste učionici, iz vaše kuće, stana ili sa posla.

*Autor GSD metode i pionir u učenju na daljinu UŽIVO, magistar engleskog jezika na Oxford Brookes Univerzitetu Prof. mr Danijela Gajić, MA TESOL Oxford Brookes

Samo od 01. jula do 01. septembra možete iskoristiti nesvakidašnju ponudu za kurseve Online English ALIVE!
Izbegnite gužve u gradskom saobraćaju, čekanje u kolonama, guranje po autobusima, plus 50 stepeni na vrelom asfaltu, UŠTEDITE dragoceno vreme i novac!
Putem online nastave neće Vam biti potrebno sat i po vremena da dođete na čas, niti sat i po vremena da se vratite kući. U udobnosti Vašeg doma ili kancelarije pohađaćete kurs u realnom vremenu, komunicirati sa profesorom direktno (nisu u pitanju snimljeni časovi). Imaćete ton, tablu, knjigu, konverzaciju. Videćete profesora kao da ste u običnoj učionici!
Ali za razliku od obične učionice, moći ćete da izujete cipele, da pijuckate piće, da uživate u Vašem omiljenom radnom okruženju, bez maltretiranja u gradskom prevozu, bez znojenja i bez nervoze.


Pomislite samo koliko novca uštedite ako ne plaćate autobusku kartu, ne trošite gorivo za svoj auto, ne plaćate parking (koga inače i nema u centru grada).

Bićete zbog svega toga zadovoljni, smireni i dodatno ćete sebi obezbediti čitava tri sata za kvalitetno i opušteno učenje, umesto za putovanja i mučenje.
Nastavu, uz minimalne tehničke uslove, možete pratiti iz bilo kog dela Beograda, Srbije ili sveta! Samo Vaš kompjuter, internet veza i slušalice ili web kamerica.
Posebno napominjemo da je ovo IDEALAN vid nastave za Vašu decu zbog njihove bezbednosti, gubitka obaveze da dete vozite, čekate i vraćate kući ili da se brinete, ako dete putuje samo.
Isto tako ukoliko imate bilo kakve zdravstvene probleme ili ste hendikepirano lice, ovaj vid nastave je PRAVI SPAS!
Testiranje je BESPLATNO, kao i PROBNI ČAS na kome ćete otkriti sve prednosti najsavremenijeg oblika nastave-Online English ALIVE!
Zakoračite sa Vašom Britanikom u 21. Vek!
Pozovite: 064/37-54-783




No comments:

Post a Comment